zaterdag 26 mei 2012

Jersey, makkelijk en snel klaar!!

DSC05549

In het lekker lange (voor mij dan) hemelvaartweekend even snel lekker driekwart broekjes gemaakt. Je heb soms van die dagen dat je graag iets wil maken dat snel resultaat heeft.
Meer ter aflossing van de dingen waar je op dat moment mee bezig ben en naar je eigen zin niet snel genoeg af zijn. En je heb dan net dat ene stofje gezien en daar heb je dan ook al een bestemming voor. Dus snel naar de winkel en toch maar weer inslaan.


DSC05550
 
 


Maar snel, inderdaad. Uiteindelijk meer tijd kwijt aan het instellen van de lockmachine (omdat ik de vorige keer ben vergeten de instelling op te schrijven) dan daadwerkelijk het in elkaar zetten.DSC05552
 In tegenstelling tot de voorschriften van de Knippie, heb ik ook  boordstof gekozen voor de taille. En dit keer past het ook. Vaak heb ik met de knippie patronen dat het net niet zo zit zoals het zou moeten.
 


DSC05554

Inmiddels ligt nr 3 (groen gestreept) geknipt en wel, dus mijn dochter kan wat betreft de makkelijke broeken de zomer weer door! En ik kan door met de volgende reeks.
Handtekening Blogsite roze groen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten