dinsdag 12 februari 2013

Alweer een maand voorbij?

 
Is er alweer een maand voorbij? De tijd vliegt (en bij wie niet?).  Ik kom er ook veel te kort van en had nog veel meer willen doen. Toch  heb ik ook niet stil gezeten, op een weekje griep na dan, want half Nederland is ziek geweest of is het nog. Maar waar haal je soms dan de tijd vandaan om een fotootje en een stukje tekst erbij te schrijven voor op je blog? Dat had ik dan waarschijnlijk  's nachts moeten doen.

Maar nu dan toch even de tijd gevonden om even een lijstje te maken van de dingen die ik in de afgelopen maand gemaakt heb en jullie niet wil onthouden.

1. Nog even snel de andere kleurtjes van de onderzetters die ik jullie de vorige keer heb laten zien. Ben nog wel van plan er meer te maken, want het gaat lekker snel en heeft een heel leuk resultaat. Ze zijn uiteraard hier al in gebruik, en met de lekkere kleurtjes is het iedere ochtend een vrolijk gezicht.

DSC06610

 
2. Een verjaardagscadeautje voor mijn nichtje Maaike die 2 jaar is geworden. Vooral de glitters erop vond ze helemaal geweldig.

DSC06524DSC06529DSC06513


3. Twee cadeautjes voor  vriendinnetjes van mijn dochter waarbij zij op verjaardagsfeestje was uitgenodigd.  Van een leuk kledingmerk een afbeelding nagemaakt met eigen inbreng. Met vliesofix de jurkjes uit restlapjes gemaakt en de rest met hotfix-steentjes. Toch ook weer lekker om te doen.

DSC06554DSC06548

Overigens blijft fuchsia en rood toch een moeilijke kleur om te fotograferen in de avond.

DSC06591 (2)DSC06584DSC06585
De eerste is dan toch nog bij daglicht gemaakt.
 

4. Voor een vriendin uit Praag een warme sjaal gemaakt volgens dit model. Alleen ben ik eigenwijs geweest en geprobeerd om hem in 2 kleuren te haken. Met enig gefoetter en binnenmonds gemompel is hij wel afgekomen. Echter het verloop zie je wel als je hem languit legt, maar als je hem om heb valt dit weer weg.

DSC06564DSC06568DSC06567

 
5. Uiteraard is het ook carnaval bij ons op school geweest en ook daar nog even een nieuw outfit voor gemaakt. De eerste lap uit de stapel stof die ik in Praag gekocht heb.
En voor mij gewoonlijk weer op het laatste moment, de rok kwam donderdag om 0.00 uur van de machine af om de volgende dag om 08:30uur “acte de presence” te geven op school. En omdat we zoals bijna gewoonlijk bij ons weer eens aan de late kant waren, ben ik vergeten om foto’s te maken waarbij ze het compleet aanheeft. Verder heb ik er een legging bij in dezelfde kleur als het t-shirt. En om het thema af te maken hebben we vleugels aangedaan (ooit eerder gekocht bij H&M) en een mooie bloem voor in haar haar.

DSC06598DSC06597DSC06595

Al met al toch weer een hele lijst. Tot de volgende keer maar weer.
Handtekening Blogsite roze

2 opmerkingen: