maandag 1 juli 2013

Zomers theeplateau, laat de zomer NU maar komen…..


Een paar dagen geleden kwam bij mij dit bericht binnen rollen van  InHaken. Helemaal leuk. En laat ik nu bij Het Kruidvat deze theelichten tegenkomen!
DSC07000

Dus aan de slag! Eerst met wit haakkatoen de vaste om het hengsel, en dan het picotrandje. Helaas, dan pas haaknaald 3 NIET meer. Wat nu… kraak …kraak. Ik moet iets fijners hebben. Maar… helaas geen fijn haakkatoen. Misschien borduurgaren… moet ik ergens hebben, maar waar. Uiteindelijk gevonden, maar geen gezicht met haaknaald 3. En ook niet de juiste kleuren, uiteraard. Dus snel naar, voor mij altijd, de “snoepjes-winkel”. En geslaagd met borduurgaren voor het picotsteek-randje en een fijne kleine haaknaald 1,75. Dus snel weer verder en even wennen zo fijn,  maar wel gelukt!
DSC07002DSC07003DSC07001

Nog een beetje wit (vogel-) zand en een lekker geur-waxinelichtje er in.
En weer een paar leuke onderzetters in zomerse kleurtjes die iedereen inmiddels kent van haar. Maar ook hier weer met een toertje meer zoals ik hier gedaan heb.

DSC07004
En bij een leuke woonparty van een vriendin leuk geslaagd voor een “mini-butler-tray”( ??) en een klein flesje voor een (kunst) – bloemetje. Dit was overigens niet het enige wat ik heb gekocht. Maar je mag jezelf toch ook eens verwennen.
En natuurlijk kunnen er ook echte bloemen in, maar dit keer is het niet voor mezelf, maar als cadeautje bedoeld. En ik zie het als gebeuren als het flesje met mooie bloem (en water) omgaat onderweg…… . Dus even de veilige weg.
En dan krijg je dit:
DSC07014
Nu maar hopen dat het eindelijk ZOMER wordt en in de tuin kunnen genieten met een lekker kopje thee en een gezellig sfeerlichtje.
Met een zomerse groet,
tot de volgende Creanita.

1 opmerking: