donderdag 26 april 2012

Jurkje ABC 113, productie 1 op de lijst van TO-DO

Ik ben momenteel bezig met 1000-en-1 dingen tegelijk. Je (her)kent het vast wel. Je verzamelt in de loop van de tijd van die projectjes waar je aan begonnen ben, en die nog maar voor de helft klaar zijn. Ook omdat je in de tussentijd weer andere ideeen opdoe en dan eigenlijk niet kan wachten.

Dus ik heb TO-DO-lijstje gemaakt van de dingen die nu echt gemaakt moeten worden voordat zij er weer uitgegroeid. Eerlijkheid gebied te zeggen dat ik er ook steeds weer nieuwe dingen aan toevoeg, maar dan wel onderaan de lijst.


En thada: de eerste productie is van de plank gerold.


Een tricot-jurkje van het model ABC113. Lag al een maand of wat geknipt en wel te wachten om in elkaar gezet te worden. Mede ook omdat ik nog niet wist wat voor lintje ik langs de halslijn zou willen en was ook nog niets passend tegengekomen. Maar omdat het tricot wel wat dikker is en niet echt geschikt voor 25-30 graden, stond deze toch hoog op de lijst, om zo snel mogelijk gedragen te kunnen worden.

Omdat de stof aan 2 kanten gebruikt kan worden, leek het mij wel leuk om ze beide te gebruiken. Helaas dacht mijn dochter daar anders over. En aangezien ik al meerdere dingen gemaakt heb, die meer mijn smaak zijn dan de hare en dus niet of met tegenzin gedragen worden, besloot ik eieren voor mijn geld te kiezen. De dunne streepjes hadden de voorkeur, dus de dunne strepen aan de buitenkant.


Om het donkere van het jurkje toch wat op te halen heb ik gekozen voor de lime-kleurige lintjes.
 
Dus op naar productie nummer 2: Een blauwe bodywarmer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten